Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dyingsoul

    veterán

    válasz membrandj #88468 üzenetére

    Rendben. Van itthon 8 db gépház valamelyikbe biztos belemegy (ha mégsem menne bele akkor is meg tudom oldani, moddolás nem áll tőlem távol), legyen bármilyen lap. SSD meg egyszerűen nem kell bele, mert alkalomszerűen lesz játékra használva. Ez azt jelenti, hogy ez egy itthoni netezős gép lesz, de néha mikor hazajövök örülnék ha lehetne játékra is használni. Például Diablo 3, Heroes of the
    Storm, CS:GO, payday 2, DOTA stb szintű játékok. Gondoltam egy merészet és az jutott eszembe, jó lenne ha a GTA 5 is elindulna rajta legkisebb beállításokkal. Persze ez csak egy ötlet, mert ha havonta 1 vagy két alkalommal hazajövök 3-4 napra kibírom GTA 5 nélkül is majd mert nyilván nem tehetek mást de a konfigomban láthatod a fő gépemet, na azon szoktam amúgy játszani csak az otthon és az albérlet között van cirka 110 km távolság.

    Egyébként amit leváltana itthon az egy AMD Athlon X2 E-240-es CPU, 4GB DDR2, 500GB HDD, ATI 4670 1GB. Ettől kellene jobb gép.

    Úgy hozta a sors hogy egy ismerős megvenné ezt a gépünket és gondoltam akkor rádobunk egy kisebb összeget és veszünk itthonra egy új, jobb konfigot amit szüleim használnak netezésre én meg alkalom adtán játékra. Ez így lehet, hogy önzőnek tűnik, hogy csak pár nap miatt játékra szeretném építeni de nem az: Itthoni háztartásban van még egy 17'-es új HP notebook amit így is alig használnak az ősök, mutterom meg Tabletről netezik állandóan.

    [ Szerkesztve ]

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák