Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sziasztok, tegnap este kértem egy kis segítséget egy régebbi gép felújításához amire a megoldásként egy VGA csere lett volna. El is kezdtem nézelődni a vga-k területein .De reggel jött a fekete leves a 8 éves konfiguráció lelke az alaplap "elfáradt" nem volt mit tennem elvittem egy szakihoz is aki megerősítette hogy az örökzöld alaplapok országába került. :((( Na már most az 50E keretemet ki kell hogy bővítsem 250-re egy új gép össze építésére.Itt kérném a szíves segítségeteket.
    -Mire fogod használni a gépet? Leginkább mmorpg-re azaz játékra, de sok office használat is benne lenne, Office, Excel 2010-es vagy 13-as.
    -Milyen alkatrészekkel rendelkezel most?
    Mivel nyolc éves veteránról van szó így szinte mindenre szükségem van. Pc ház ra is mert a mostani elég pici.,Egér & bill az nem kell.
    -Mennyi a kereted rá?
    Ahogy fentebb is írtam 250E ,de nem baj ha picit tovább csúszik a keret, mert nem egy évre tervezném és szeretném ha megbízható egységekből épülne fel. És lenen egy másodlagos szempont is a csendesség, de ez relatív ,de ha meglehet oldani szívesen venném.
    -Mekkora a monitorod natív felbontása? Milyen felbontáson játszol.
    Jelenleg 1680x1050 a felbontása a monitoromnak de későbbiekben monitor csere is esedékes lesz ami FHD- lesz.
    Köszönöm előre ismét a segítségeteket!

    [ Szerkesztve ]

    A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.

Új hozzászólás Aktív témák