Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Szajo

    őstag

    válasz dannyl #94084 üzenetére

    A gépet spec nem magamnak állíttatom össze. Van SSD-m és tudom mit jelent, fényévekkel előrébb van egy HDD-től.
    De ti teljesen félreértitek a dolgot, én nem azokat a tényeket, hogy xy háznak vagy ssd-nek vagy kártyának jobb a teljesítménye akarom megcáfolni. Szimplán csak azt mondom, hogy ha most egyszerűen 100ezer a keret, akkor nehogy már 15-20ezret kelljen költeni egy *** gépházra FŐLEG, hogy egyenlőre még videó kártya sem lesz benne így nem fog annyira pörögni a gép és a hőfokok alacsony szinten lesznek.
    Ha a világ a fején pörög sem lesz +25 ezer forintja ERRE a célra hirtelen az embernek akinek segítek utánajárni a gép összerakás témában.
    Most miért vetessek vele inkább egy rosszabb procit a gépház javára? Vagy akármi másból rosszabbat. Most én az előzőekben azt próbáltam csak mondani, hogy vannak keretek és nem véletlen nem MOST lesz videókártya vásárolva a gépbe.
    Mondtam is a srácnak, hogy most abból a keretből inkább egy viszonylag bika proci,táp legyen a fő cél, az alaplap mivel tuning egyáltalán nem cél nem 30-40ezres tétel megint... ramból is elég egyelőre 4gb, és talán vinyóból sem kell egyből a legjobb rendszernek. Így (mivel most szétköltözési okokból nincs számítógépe otthon) legalább lesz egy számítógépe otthon amit használhat, és később amikor újra van rá keret, egy kártya+ram+ház(ez esetben már) és talán ssd is bele fog férni...
    Most ha csak megnézed a 125ből ha a ház árát lefaragjuk már nem egetverő összeggel kell pótolni.

    És ismétlem félre értés ne essék, nem veszekedni akarok és nem is szemben állni a tényekkel. Csak arról van szó, hogy pl az én szakmámban is fölöslegesen ajánlgatnám kézzel lábbal a legjobb felszereltséget egy autóba a vevőnek, hogy ez így jó meg úgy jó meg ezért jó hosszabb távra, ha nincs rá plusz 1milliója.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák