Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Devas

    őstag

    válasz Lámafans #99804 üzenetére

    Tisztában vagyok vele hogy számotokra őrültségnek hangzik amit kitaláltam. Gondolkodhatnék úgy is, hogy ha i3, akkor 960 mert kihajta... ha már 960, akkor i5 mellé, hogy ne legyen félmegoldás... ha már i5, akkor 970 mert kihajtja...
    Meg az én multiplayer szokásaim kb a Heroes of the Stormban és a Hearthstone-ban ki is merülnek. Nem fogok angry german kid módjára FPS-ezni 120 fps-el, stb. Ha felrakom a GTA V-öt, nem azért rakom fel, hogy játszak vele, hanem levideozni mennyire hajtja ki a vas és feldobni youtubera. Szóval kísérletezni szeretnék ezzel a kombóval. Megpróbálom fogni a pénzt a teljesítmény kárára és ezt néztem ki magamnak. Hűtőt nem terveztem, úgy tudom a stock hűtő is teszi a dolgát, tunning sem lesz. Nem fogok több terrányi zenét, meg 4k filmet tárolni a gépen. Az 4-500 GB-ot mire 1000-szer újraírom addigra kirohad a gép alólam. Viszont a merevlemez műveleteket idejére allergiás vagyok.

    Mivel régóta olvaslak titeket, felkészültem arra, hogy terelgetni fogtok az i5 és GTX 960 irányába. Tudom, hogy nem bántásból mondjátok. Tisztában vagyok vele, hogy egy gamernek ez édeskevés amit kitaláltam. De én képes vagyok kompromisszumot kötni, ha egy játék nem hasít.

    Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.

Új hozzászólás Aktív témák