Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mumtaz

    senior tag

    Azért gyerekek. Nem autóverseny ez. Ki erre esküszik, ki arra. Véleményeket lehet formálni, hogy valakinek ez jött be, van akinek az. Tapasztalat csere, nem meggyőzés.

    Nekem volt Gigabyte K6800 billentyűtetem is, amit szerettem, de egy fél pohár kólával ki lett nyírva. Akkor vettem volna másikat, csak nem volt. Egy Genius KB-220e billentyűzetet nyúzok 6 éve. Még működik, de olyan fényesre koptak már a billentyűk, hogy fel kell ülnöm, ha gépelek, mert a monitor fénye már vakít róla. Egyébként a karakterek egyáltalán nem koptak le róla. Viszont áztattam már be és néha egy-két billentyű kihagy. Ezért úgy döntöttem, hogy cserélek. És akkor már valami olyat akarok venni, ami tetszik. Nem tudom elképzelni, hogy a mai billentyűzetek rosszabbak lehetnek ennél. Ha valami legalább ennyire tartós, akkor már nyert ügyem van.

    Tehát akkor Ozone Blade, vagy - ami nekem jobban tetszik - Gigabyte Force K7?

    [ Szerkesztve ]

    -=- ASUS TUF B450-PRO GAMING - AMD Ryzen 7 1700X - G.Skill Aegis 2x8 GB DDR4@3200MHz - Sapphire RX 5700XT Nitro+ 8GB - ASUS ROG Strix Flare HU - REVOLTEC FightMouse ELITE - RIOTORO ENIGMA G2 850W Gold - Cooler Master MasterCase MC500Mt -=-

Új hozzászólás Aktív témák