Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SunMount3r

    nagyúr

    Hi!

    Most újítottam be egy Microsoft All-in-One vezeték nélküli bill.-t. Eddig elég jónak tűnik, a gépelés flottul megy vele, média gombok kényelmes helyen stb :K ... Egyedül a touch-pad-ot érzem hirtelen kissé "gagyi"-nak. Majd összerakok egy rövid review-t a Logoutra, ha kitapasztalom jobban.

    Amúgy hirtelen vétel volt, elsősorban ölben gépeléshez kellett, mivel túl magas az asztal ahhoz ahol ülök és amúgy is csak notit-t használok, amin ráadásul elég szenvedős "fél-szigetes" billentyűk vannak, nem egy álom rajta a gépelés, napi dolgokhoz sem, pláne több oldalas doksik bevitelére...

    A másik kiszemelt az új Logitech K400 Plus-lett volna, de mivel a szigetes bill.-zetet ezen sem javították és mivel a gépelés volt egyelőre fő szempont, inkább elálltam tőle (pedig annak meg állítólag a touchpad-ja a jobb).

    Lenne egy kérdésem az esetleges All-in-One tulajokhoz: a jobb felső sarokban lévő Microsoft felirat mellett van egy picike led (én legalábbis annak nézem), nem kellene ennek világítania?! Mert nálam nem világít semennyire és a netes képeken/videókban sem találtam olyat, ahol világítana éppen... Valami ötlet esetleg? :F

    Valamint, hogy érdemes e felrakni hozzá a szoftvert?! Mert eddig minden megy alapból is, csak érdekelne, hogy van e benne valami power saving funkció, pl. autómatice kikapcsolja a bill-t. ha egy ideig nem használom, ilyesmi. (Szeretnék spórolni az elemmel, ha lehet.)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák