Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Landon

    őstag

    Estet Urak,

    Ket billentyuzet kozul szeretnek valasztani de nem igazan megy a dontes es gondoltam rakerdezek itt mi a velemeny.

    Van egy garancialis levasarlasom (Tesoro Lobera mecha billentyuzetem 1x cserelve lett majd javitva es amikor 3-ra is megadta magat azt mondtam, hogy Tesoro billentyuzetet soha tobbet) es szeretnek egy komolyabb mecha billentyuzetet venni. Egyaltalan nem vagyok profi jatekos es abszolut nem erdekel, hogy egyes billentyuzettel akar fel milisecundum elonyre tehetek szert mert nalam nem ezen fog mulni. Ami viszont szamomra fontos: hattervilagitas, lehetoleg RGB amit betudok programozni egyes billentyukre, hogy segitsek a jatekot; multimedias billentyuk; mechanikus legyen (nem a profizmus miatt hanem pusztan mert nekem annak a leutese jobban tetszik); legyen csuklotamasz; kinezetre pedig en jobban szeretem a kicsit "cyborg"-osabb format, nem szeretem ha tul letisztult "irodai" jellegu mint sok Cherry model pl..

    A fentieket es a kinalatot alaposan figyelembe veve 2db jeloltem van:

    Cougar 700K - minden passzol es kinezetre is szep csak az RGB nincs meg... Viszon tudok kulon billentyure hattervilagitast beallitani ami nagyon jo.

    Logitech G910 - minden passzol es RGB is. Tudom nagyon sokatok szerint giccses es karacsonyfa kinezete van de nekem ez meg ebben a formaban bejon. Az nagyon tetszik benne, hogy kulon billentyuzetekre ki tudok osztani mas-mas szint. Nekem ez egy nagy plusz lenne. Ami viszont nem szimpatikus az a custom switch ami gondolom gagyibb mint a Cherry. Review-k alapjan teljesitmenyre kivalo de leutesre olyasmi inkabb mint a membran ami nagyon nem szimpatikus... Ill. az egesznek van egy enyhe froccsentett muanyag beutese a Cougar robosztus, femes kinezetevel szemben.

    Ha az arat nem vesszuk figyelembe melyikkel jarnek jobban minoseg szempontjabol? Logitech mellett annyit tudok irni, hogy volt egy Wave billentyuzetem ami 10 evig volt hasznalva es a mai napig is mukodik pedig azt ert minden katasztrofa ami egy billentyuzetet erhet. :)

    Nagyon koszonom a segitsegetek! :R

    [ Szerkesztve ]

    There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//

Új hozzászólás Aktív témák