Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Rivyan

    csendes tag

    Sziasztok!

    1-2 hónapon belül új billentyűzetet szeretnék vásárolni. Jelenleg egy Logitech Illuminated K740-es bill.-em van (http://www.logitech.com/en-us/product/illuminated-keyboard-k740), viszont így 4 év után kezd kiesni az enter. Annyit olvastam mindenhol a mechanikus kapcsolók előnyeiről, hogy úgy érzem itt az ideje váltani. Ahogy néztem számomra a Red v Brown switch lenne megfelelő (bár nem igazán nyomkodtam még semmilyen MX-et, de nem tudom, hogy Mo.-n hol lenne lehetőségem végignyomkodni mindegyiket).

    Árban 20-30k között gondolkozom, esetleg picit feljebb, ez majd eldől, hogy mennyi pénzt tudok félretenni. Mindenképpen ISO/Magyar kiosztást szeretnék, nem bírnám megszokni a pici entert, + a shift melletti gombon is mindig van valami bind-elve.

    Használatban 70% játék, 30%-ban pötyögés.

    A kérdés inkább az, hogy eléggé megszoktam a lapos jellegű kialakítást, és még régen suliban sem szívleltem annyira az ezer éves bill.-ek toronymagasságú gombjait, mindig beleakadt az ujjam ahogy húztam végig. Esetleg van hasonló, low-profile kialakítású billentyűzet mechanikusok között, vagy felejtsem el és szokjam meg a magas kialakításút? A fent linkelt excel-ben csak Razer-t láttam, hogy félmagas lenne, viszont nem igazán szívlelem a Razer termékeit, szinte minden ismerősömnek bedöglött előbb utóbb minden Razer terméke (inkább előbb), ezzel szemben logitech b*zi vagyok, amiből tudom azt veszem, kivéve ha lényegesen jobb vétel van máshonnan.

    Világítás fontos mindenképpen, lehetőleg nem túl agresszív színnel, bár az gondolom megszokható, szóval ez lenne a legkisebb gondom.

    Ami még kéne, az a Média gombok. A mostanin is megszoktam, hogy tudom a Spotify-t irányítani akkor is, ha ingame vagyok valamiben :)

    Előre is köszi a segítséget :) :R

Új hozzászólás Aktív témák