Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dqdb

    nagyúr

    válasz ribizly #31106 üzenetére

    A hozzászólásom nem ajánlás volt, csak arra próbáltam rávilágítani erőteljes rávezetésként bili szóval, ha a többi feltételét is nézzük, akkor egyszerűen nem létezik olyan billentyűzet.

    Mindez amúgy nem zavarja a kollégáimat és boldogan gépeknek rajta naphosszat, szóval akár jó is lehet, főleg ha nincs alternatíva a piacon... ;)
    A súlyosbított eset az, amikor úgy használják a gagyi külső billentyűzetet, hogy a laptopjukon nagyságrendekkel jobb ollós van. Volt olyan munkatársam, aki azután kezdte el érezni, hogy valami nem kerek, amikor 2 percet a gépe előtt töltve megkérdeztem tőle, hogyan tud azon a végtelenségig felkeményedett membrános vackon gépelni :) Ki is cserélte pár napon belül, így most a használhatatlanul rossz helyett egy rettenetesen rossz billentyűzete van, miközben a laptopjának nemcsak a laptopok között, hanem úgy általánosságban is egész jó a billentyűzete ...

    gabber01: De most ez komolyan vicc hogy nincs egy épkézláb billentyűzet ilyen kritériumokkal?
    A háttérvilágítás és a wireless ellentmondanak egymásnak. Az utóbbi miatt mindent megtesznek a fogyasztás csökkentésére, hogy minél többet menjen egy töltéssel, de ezt az előbbivel pofán csapnák. Nem véletlenül nem próbálkozott a Logitechen kívül más hasonlóval.

    A háttérvilágítást kiválóan lehet ellensúlyozni világos billentyűkkel, mert akkor bőven elegendő a monitor fénye, hogy lásd a szimbólumokat (saját tapasztalat, a csontfehér gombok csak úgy rikítanak a sötétben). Csak ilyen a Cherry Stream 3.0-n (vagy kis szériás, méregdrága mechanikus kupakkészleten) kívül nem igazán van most a piacon ...

    nyunyu: a 80 dolláros magyar kupakszettel kapcsolatban tudsz mondani infót a lehetséges színekről?

    ---------

    Tényleg: olyan foszforeszkáló feliratozású vagy anyagú kupakokat gyártott már valaki? Távirányítóknál eléggé bevett megoldás, csak nem tudom, hogy ABS vagy PBT esetében alkalmazható-e.

    tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

Új hozzászólás Aktív témák