Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • haxiboy

    veterán

    válasz Domonkos #34165 üzenetére

    Külön kiemelném hogy a Corsair még a garancia idő után is korrekten szokott eljárni ha gyártják még az adott terméket, ha nem akkor akár cserélhetik is.

    Tapasztalataim : általam eltört ventilapát, email váltás után kaptam egyet teljesen ingyen és bérmentve, semmi vásárlást igazoló cuccot, semmit nem kértek csak egy fényképet a törött ventiről

    Corsair h100 elkezdett hangosodni, már két éve lejárt a gari, elküldtem nekik hogy nézzék meg ha kell fizetem a javítást, visszaküldték hogy sajnos nem lehet javítani mert zárt rendszer, de a csomagba mellékeltek egy H100i-t ajándékba hogy használjam egészséggel.

    Ramom nem volt még tőlük hibás pedíg volt amit 80%-al a gyári órajelek fölött hajtottam 6 éven keresztül.

    Billentyűzetnél szintén elégedett vagyok, durván 2 éve nyúzom a K70 RGB-t, a keycapek nem kopnak, icipicit fényesebbek de amennyit én használom (van hogy napi 12-16 órát is akár, és ebben van masszív gaming) nagyon jól bírja.

    G.Skillt ugyanígy merem ajánlani, bár nem annyira ismerős a márka, csak ramot próbáltam tőlük, de szerintem a Corsairral karöltve (vagy leányvállalata ezt sajnos nem tudom) nagyon frankó cuccokat gyártanak. :K

    Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)

Új hozzászólás Aktív témák