Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bazsee71

    őstag

    Sziasztok!

    Többnyire irodai/tervezési (CAD) használatra melyik vezetékes billentyűzetet tudnátok javasolni? Játék max. félévente bukkan fel, pár óra L4D, totál amatőr szinten.

    Az ajánlóban láttam a Lenovo Preferred billentyűzetet, de egy kicsit laposabb kivitelt szeretnék, legalább pár alap multimédia gombbal (hangerő fel/le, némítás elég). A kényelem miatt fontos lenne a magyar kiosztás, és hogy a lehető leghalkabb legyen, mindezt szeretném 10k körül megúszni.

    A Cougar 200K kicsit bazárinak tűnik, a márka sem mond semmit, de a kialakítása már tetszetősebb, az viszont külön piros pont, hogy megvilágított. Az A4Tech Bloody B120 nekem ismertebb márka, de ezen megint csak magasak a billentyűk.

    A Fujitsu KB900 miért esett ki a pixisből?

    Ahogy néztem a kínálatot, ráakadtam még a Logitech G105-re is, érdekes módon - igaz US kiosztással - de csak 7.790,- Ft az Alzánál. Ezen a programozható gombok tetszenek, azokat a jelenlegi egeremen (G300) is kihasználom, gyorsítja a rajzolási folyamatot. Csak ahogy olvasom, a Logi sokszor nem ajánlott ebben a kategóriában.

    Előre is köszönöm a segítségeteket. :)

Új hozzászólás Aktív témák