Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • -Rahan-

    tag

    Végre sikerült eldönteni, hogy pontosan milyen specifikációjú legyen a billentyűzet: vezetékes, magyar, fekete vagy nagyrészt fekete színű, legyen rajta hangerő szabályzó gomb, internet és multimédia gombok, időtállóság, puha és halk billentyűk.
    Amire használnám: játék, internetezés és kis mennyiségben gépelés.
    Ez és más fórumok és egyéb weboldalak átböngészése után a következő jelöltek jöhetnek szóba:
    1. Logitech Wave
    3. Microsoft Wired 600
    2. Microsoft Wired keyboard 500
    4. Logitech media keyboard 600 Ebből létezik magyar kiosztású?
    5. Trust Multimedia Scroll Keyboard KB-2200
    6. Trust BlackStream Keyboard

    A trust billentyűzetekről nem sokat tudok, az a kevés amit írtak pozitív. Logitech-hez már volt szerencsém, egy évig bírta és a billentyűk nem érzékelték a lenyomást, a végén már ököllel vertem, de úgy sem, gondolom nem tett jót neki ez a kemény behatás :) A probléma, hogy tőlem függetlenül másnál is hasonló probléma lépett fel, pedig az ismerősöm vigyázott a billentyűzetére, persze lehet, hogy valami típus probléma volt, mivel neki is ugyanaz volt. Azóta javult a logitech billentyűzeteinek a minősége?
    Azt szeretném tudni, hogy ezek a billentyűzetek valóban magyar kiosztásúak vagy csak fel vannak matricázva, illetve a Logitech media keyboard 600 egyáltalán létezik magyar kiosztású?
    Ha valakinek valamelyik billentyűzettel már volt, van tapasztalata kérem ossza meg velem, hogy segítse a döntésemet. Illetve, ha valaki tudna más márkát és/vagy típust ajánlani arra is nyitott vagyok.
    A Logitech wave ergonomikus alakja nem hátrányos játékhoz?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák