Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Acheron

    őstag

    Utolsó köröket rovom, lassan döntésre jutok billentyűzet ügyben.
    Ami biztosan szükséges: ISO kiosztás (dedikált Í legyen rajta), gombonkénti programozható megvilágítás, lehetőleg RGB. Lehetőleg csendes legyen, gyors kapcsolókkal. A többi igény nagyjából alap már ezeknél a billentyűknél (több gomb lenyomhatósága, stb)
    Árban legkedvezőbbnek a Cooler Masters Masterkeys M tűnik, ez gyakorlatilag mindent tud a felsoroltakból, ráadásul magyar ékezetes kupakszett is kapható hozzá. Az egyetlen eltérés az elképzelésekhez, hogy ISO kiosztással nincs Red switch belőle. Ezzel együtt is az eszem efelé húz leginkább - ez szerintem több mint elegendő a magamfajta felhasználó (kevés írás, mérsékelt mennyiségű játék).
    De a kisördög mindig mocorog, ami igazán tetszik is, az a Corsair K70, red kapcsolókkal vagy talán Rapidfire kiadásban. Cirka 10 - 15 k különbség, de külsőre jobban bejön, számomra minőségibb érzetet kínál az alumínium ház, és csuklótámasza is van, ami nem árthat a számomra megszokottnál magasabb billentyű kialakítás miatt.
    Kompromisszum, hogy ez esetben sajnos le kell mondani a magyar billentyűzetről (legalábbis a feliratokról - tudom, a kiosztás ettől marad magyar, van belőle ISO.
    Mi a véleménye azoknak, akik próbálták már mindkettőt, valóban érezhető az ár által sugallt minőségbeli különbség a két billentyűzet között? Van annyival jobb a K70 hogy megérje a felárat?
    No és persze ha valakinek van tapasztalat a speed kapcsolókkal, azt is megköszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák