Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dqdb

    nagyúr

    válasz dseres #54371 üzenetére

    A bolti billentyűzetekre kerülő kupakok OEM piaca teljesen más nagyságrendben mozog a mennyiségeket nézve és a méretgazdaságosságot nézve is, mint a group buy-oké. Ezeket tudod olcsón kifogni AliExpressen. Ha gyártanak olyat, ami neked kell, akkor örülsz, ha nem, akkor IJ, mert szóba sem állnak veled ipari mennyiségek alatt.

    Minden idők legsikeresebb GMK group buy-a a GMK Olivia++ volt nemrég ~5000 készlettel. A legtöbb GB során 200-500 készletet tudnak eladni, ennyiből 2-3 novelty kupak öntőformájának a kitermelésére futja csak.

    A GMK is csak egy kisvállalkozás ~40 alkalmazottal, hiába van nagy neve ezen a piacon, a Signature Plastics sem több kis családi cégnél a 11 alkalmazottjával. És ennek ellenére a group buy-ok piacán megjelenő, kis szériás, egyedi igényeket kiszolgálni képes kínai konkurencia (Keyreative, EnjoyPBT, Infinikey, JTK, MelGeek) sem tud lényegesen alámenni az áraiknak, tipikusan a GMK árainak 75-90%-ával dolgoznak. Pedig hidd el, senki sem mondja, hogy nem drága a GMK, mert az. De hasonló szinten nincsen lényegesen olcsóbb.

    tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

Új hozzászólás Aktív témák