Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dqdb

    nagyúr

    válasz Supatron #54508 üzenetére

    Nem feltétlen zárkózok el egy kis forrasztástól ha az egyéb alkatrészek készen kaphatók és nem kell mondjuk fémet "faragni" hozzá. Mennyi idő míg az alkatrészek megérkeznének?
    Készen kaphatók, de Kínából, ahol a 2-3 hetes szállítási idő lenne a kisebb probléma, a CNY miatti out of stock a koronavírussal kombinálva a nagyobb, és vannak, aminél ők sem tudják, hogy mikorra gyártanak le nekik.

    Árban mennyivel kéne kb. túllépni a megadott 30-40k-s keretet?
    Szorzót képzelj el és kettőnél nagyobbat, minőségi kupakokkal még nagyobbat. Itt tudsz nézegetni számokat sokkolásképpen, ezekhez a kapcsoló, stabilizátor és kupakkészlet még hozzájön :) A másik utat (group buy) nem részletezem, ugyan ott még jobb gyártási minőséget kapsz, csak éppen még drágábban és 3-5 hónap várakozás után.

    Van értelme az időtöltésen kívül?
    Végtelen pénztemető, tapasztalati úton mondom ezt, szóval csak akkor vágj bele, ha beszippanthat a fekete lyuk és ezt nem bánod.

    Most szerintem vedd meg az egyik ajánlott darabot silent red kapcsolóval (mint egyetlen mainstream piacon kapható darab), mindegyik nagyon jó billentyűzet, nemcsak relatív, hanem abszolút értelemben is, egyedül a hangon lehet még fokozni csendesebb/kellemesebb irányban. És használd. Aztán ha némi használat után hangosnak érzed, akkor ...

    Ha nincsen deskmat az asztalodon, akkor vegyél, a halkítás ott kezdődik, a következő lépés a ház szétszedése és nemvezető szivaccsal kibélelése.

    Ha még ezután sem vagy elégedett a hanggal, akkor jönnek a forrasztással járó műveletek, mint stabilizátor pimpelés/csere és a kapcsolópimpelés/csere, hangban ezeken tudsz sokat nyerni. A ház, nyák, kupakkészlet rendben van, ezeken hangban nem tudsz sokat nyerni, csak esztétikában és feature-ökben, ellenben pénzben sokat tudsz "veszteni". Vagy nulláról építés, de az még drágább.

    [ Szerkesztve ]

    tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

Új hozzászólás Aktív témák