Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Alan[HUN]

    senior tag

    válasz dqdb #63540 üzenetére

    Jogos, azért vám+áfával közelebb van a $350-hez ($330 áfával együtt + kezelési költség, szóval kb. egy százas lehet a vége, legalábbis ha jól értettem, hogy a szállítást is bele fogják számolni az ÁFÁ-ba.)

    A fényezéssel kapcsolatban fejtegette az egyik srác Discordon, hogy igazából az e-white a legnagyobb parasztvakítás a világon, mert gyakorlatilag gyártó oldalról ugyanannyiba kerül, mint anodizálni, Alexánál E-black a fekete is, alapvetően szerintem ez filozófiai kérdés a tervező/runner részéről, hogy a funkcionális részekért nem igazán kér el több pénzt, de azért valahol neki is kell keresnie, és még így sem rossz ár az alu ház miatt. Sőt, egyébként a kéket le is vette, mert aránylag kevesen rendelték, és egyszerűbb neki úgy :DDD Egyébként a cerakote elvileg drága, azt hiszem a Phantom R1 Cerakote $240 volt, az R2 pedig $189 alapból és az egyetlen nagyobb változtatás, hogy R2-n nincs Cerakote, ha jól tudom.

    A leaf springes gondolatokkal egyetértek egyébként, szerintem azért van ott, mert más is odateszi, és jól cseng, amennyit foglalkozik Maker a marketinggel, még ez is kész csoda ;] (egy hete megy a GB, de talán hétfőn kikerül Redditre is, elvileg amikor a Phantom drop volt, felrobbant a szerver, mert azt is valahogy így jelezte).

    Amúgy $330-ért azért már sokallom is egy kicsit, de a következő, ami érdekel az a Vega, ami viszont lesz, amikor lesz, mint Budán a kutyavásár, és eleve az R1 volt $350, ha jól láttam, szóval fémházasból olyan, amivel úgy jó időre megnyugodhatok, szerintem nem igazán van jobb. (Ezen az áron, jobbak nyilván akadnak azért, Mode SixtyFive stack mount nem tudom milyen lehet, Chaos is ígéretesnek tűnik, és volt még 1-2 IC is ami tetszett, de mind bőven $350 és felette :O )

Új hozzászólás Aktív témák