Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dqdb

    nagyúr

    válasz Jorus #63550 üzenetére

    És mennyire bonyolult beszerelni ezeket a kapcsolókat?
    Bedugdosod sorban, utána Switch Hitter vagy hasonló alkalmazás segítségével megnézed, hogy mindegyik működik-e. Ha nem, sóhajtasz egyet, előveszed a kapcsolókiszedőt, kiveszed a problémás switchet, csipesszel óvatosan kiegyengeted a lábait és bedugod újra.

    Arra ügyelj, ha úgy érzed, hogy túl nagy erővel kellene betolni egy kapcsolót, akkor ne legyél erős, hanem nézd meg a lábait, jól állnak-e. Ha túl erős vagy, akkor a hotswap socketet le lehet szakítani a nyákról, és azt sokszor nem kevés többletmunka visszavarázsolni.

    A Kailh Box White sokkal könnyebb lesz, mint a Cherry MX Blue, cserébe a taktilis hupli érzésre kellemesebb alakú és a clickbar hangja után nem akarsz mást. Ha mégis nehezebb kapcsoló kellene, akkor Kailh Box Jade és Navy akad EU-n belülről is.

    RGB terén a Box kapcsolók gyengébbek lesznek, mert a stem a porvédő kerettel kiegészítve sokkal többet takar ki a fény útjából, mint más kapcsolók.

    Ha színeket is szeretnél a kupakszetten, akkor a Tai-Hao gyárt PBT-ben a feketénél és fehérnél színesebb készleteket, ezeket vagy tőlük (Tajvanról) tudod megrendelni (sokhoz van ISO támogatás, de nem mindenhez), vagy Európában is szokott akadni a MyKeyboardnál és a Candykeysnél (amíg nem fogy el a szállítmány, ami gyorsan meg szokott történni).

    [ Szerkesztve ]

    tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

Új hozzászólás Aktív témák