Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vlevi

    nagyúr

    válasz sMogyi86 #6686 üzenetére

    Nekem ilyen van, egész használható. Tényleg tudja azt a hatótávot, amit megadnak neki.
    A billentyűzetbe csak egy ponton lehet belekötni, az pedig az elforgatott 6-os blokk. De igazából, ha valaki nem nyúlkál arra sokat, akkor nem gáz. Cserébe kicsit keskenyebb a billentyűzet, kb 2 centivel közelebb van az egér :)
    Multimédiás gombjai is jók, Fn+... gombokkal lehet előhívni hangerő, böngésző, számológép, satöbbi gombokat.
    Kicsit laposabb fajta, de nem az a 0mm magas laptop billentyűzet.
    Aki nem hardcore gamer, az még talán játszani is tud rajta, Modern Warfare-t próbáltam vele, nekem sikerült. Hozzáteszem, nem multiban, csak a küldetésekben.

    Az egérre csak annyi rosszat lehet elmondani, hogy a két gomb+görgő-n kívül semmi más nincs rajta. A középső gomb kicsit kemény :( Viszont csak 1 elemmel megy, ezért nem túl nehéz. Ez is az a "bealvós" fajta, azaz ha egy ideig nem nyúlsz hozzá, akkor kell neki egy kis pöckölés, míg magához tér. Lehet, hogy valakit ez az őrületbe kerget, engem nem zavar. De legalább elég hozzáérni, mert a régebbi Logi egereket csak kattintással lehetett feléleszteni, na, az halálos volt. Itt annyit veszel észre, hogy kb 1 tizedmásodpercig nem mozdul, csak utána. Általános használatra mindenképpen megfelelő.
    A működésére viszont nem lehet panasz. Pontos. (olvastam már olyan MS egérről, amiről ezt nem lehet elmondani) Nem nagyon lehet észrevenni, hogy laggolna (azaz nincs látványosan lemaradva az egérkurzor a kézmozdulattól). Gyorsan hozzáteszem, az egerét keveset használom, csak akkor, amikor autószimulátorban (Race07) játszom, mert olyankor a bill+egér átköltözik a másik asztalra, a tévé elé, ahova a drótos egeret macera lenne átrakni. De ilyenkor sem használom sokat, mert csak a menüben a pálya kiválasztásáig használom, utána mindenre ott a kormány és a pedálok.

    Azt a kb 4000Ft-ot, amennyiért mostanában be lehet szerezni, mindenképpen megéri.
    Összehasonlításképpen az Mk320-nál a billentyűzet csicsásabb, külön média gombok vannak rajta, de a hozzá adott egér még kisebb, mint az Mk250 egere.

Új hozzászólás Aktív témák