Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • [Prolixus]

    addikt

    válasz 3.Aragorn #69896 üzenetére

    A sima GMMK-ra írták, hogy kerülendő, a GMMK Pro azért egy komolyabb műfaj. Bár ahogy előttem írták, a gasket mount nem sokat ér benne, moddolni kell hogy tudjon benne mozogni a plate. Moddolva már jó. A sima GMMK-ban minimális a hangtompító szivacs, és a gyári stabok is elég csörgősek, szóval egy stab cserével kellene indítani.

    Amúgy nem rosszak a Gloriuos billentyűzetek, félreértés ne essék, de a Keychron valamivel jobb stock állapotú billentyűzeteket csinál mint mindkét vonalon.

    Az általad lineklt kupakok meg persze, mint cherry mx dizájnra épülő kapcsolót tartalmazó billentyűzetre felmegy (magyarul a ma kapható mecha billentyűzetek 99.5 százaléka), a baj az hogy nem lesz a szettben elég kupak, és lesznek olyan kupakméretek ami pl nincs benne a szettben. Szóval nem elég a teljes billentyűzetre a szett tartalma, a hiányzó elemeket mással kell pótolni, és akkor egy tarkabarka dolog lesz a végeredmény. Van akit ez jobban zavar, van akit kevésbé, pl az említett képen a más jobb shift szerintem még okés, de ha mondjuk a teljes numpad más sapkákból állna, az már elég ronda lenne szerintem.

    [ Szerkesztve ]

    I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando

Új hozzászólás Aktív témák