Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dqdb

    nagyúr

    válasz ATI #73708 üzenetére

    A plate mount választék nem túl bő, nem erre koncentrálnak a gyártól, Durock/Everglide vagy Gateron talán a legjobb.

    PCB mount esetében két véglet van: mész a legolcsóbb Cherry clip-inre Kínából 5-6 dollárért vagy a drágákból választasz. Ez utóbbiból a TX (ez is clip-in, azaz bepattintani kell majd kiékelni) tűnik jelenleg talán a legjobbnak, alternatívának ott van a Durock, Stæbies, Owlab hármas (ezek screw-inek, azaz csavarozni kell). C3 és WS elmegy, a GMK screw-in pedig nem olcsóbb ezeknél annyival, hogy megérje azt választani.

    A döntést persze speciális feltételek tovább árnyalhatják: ha 1,2 mm-es nyákod van, akkor egyértelműen TX; ha nagy billentyűzeteid vannak, amihez nem elég 4×2u, akkor Kínából 2×hosszú + 7×2u Durock készlet; ha vannak split billentyűzeteid, akkor is jó lehet a 2×hosszú + 7×2u Durock készlet, mert egyetlen készlettel le tudsz fedni kér billentyűzetet, egy legfeljebb TKL méretűt és egy Alice-szerűt.

    Én tegnap a Keygemtől TX-eket vettem az itt megosztott kóddal, előtte 2 évig Durock V1-et használtam, de mostanra elfogyott az itthoni készletem és a TX jobbnak tűnt. Owlab jött billentyűzettel, nem próbáltam még, sokan szeretik a drótjait, ahogyan többen nincsenek oda magáért a stabilizátorért, WS jött még billentyűzettel, abba utáltam bepattintani a drótot, és a Space-nél küzdenem kellett, hogy jó legyen.

    Ha a drót nem nagyon görbe, akkor inkább múlik az egész a megfelelő kenésen, mint a megfelelő stabilizátorházon. Holee moddal/bandaid moddal és társaival sosem szórakoztam, csak megkentem a drótot/házat/slidert.

    tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

Új hozzászólás Aktív témák