Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Molydeus

    senior tag

    válasz szantojo #78837 üzenetére

    Egy olcsónak számító, halk 100%-os megoldás a Cherry G80-3000N MX Silent Red kapcsolókkal és igény szerint vagy egy átvilágítós festett ABS Glorious (fényesedik, aztán kopik), vagy egy dye-sub PBT (nem világít át, de cserébe nem kopik) Keychron, mindkettő magyar feliratos. Ez egy kupakcserét jelent az eredeti ISO-UK vagy ISO-DE verzióhoz képest.
    A felső élen 3.6cm, ha jól láttam.
    A keret felett kicsivel, szintén készre szerelt, de eleve magyar feliratos dye-sub PBT kupakokkal a Varmilo Va109M (ill. ezek jelenlegi verziói Vea, VEM, stb.) ugyanúgy MX Silent Red switch-ekkel.

    Ha szeretnél kicsit építkezni, akkor meg lehet próbálni halkítani egy barebone Keychron V6 ISO-t (sajnos se a K10-ből se a K10 Pro-ból nincs ISO) + akár szintén a Keychrontól valamelyik Gateron Silent switch (lineárisból többféle rugóerő közül választhatsz és van egy enyhén taktilis verzió is) vagy Aliról valamelyik szintén Silent Outemu (linbeárisból és taktilisból is többféle) + a fenti kupak készletek valamelyike. A magassága határeset lehet.
    Ugyanezt meg lehet tenni a GMMK full size billentyűzetével is (a GMMK TKL-em 38mm magas), de kell még hozzá egy Ali-s hangtompító szivacs készlet. Az építésekben tudunk segíteni.

    M.

Új hozzászólás Aktív témák