Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Molydeus

    őstag

    válasz mrviceguy #82088 üzenetére

    Throme aligha troll.
    Én is belefutottam már egy szubjektív megítélés általános igazságként tálalásába. Szóvá is tettem. Ezt az sem indokolja, ha adott esetben lényegesen nagyobb mintából vonsz le következtetéseket.

    Amúgy a minőség(érzet) erősen szubjektív kérdés. Két példa az anyaghasználatra.
    Néha megjegyzem a topikban, hogy nekem mennyire taszítóak a témában az átlátszó műanyag alkatrészek, különösen, amikhez hozzá is ér az ember. Engem mindig a gyerekkorom vizipisztolyaira emlékeztetnek. Ez egy ilyen bcsípődés, ez van. Számomra ez az anyag összeegyeztethetetlen a minőséggel. Szóval hiába tudom, hogy a közvélekedés szerint jó kapcsoló mondjuk egy Gateron Ink v2 vagy egy ugyanilyen anyagból készült Durock stab, (szegény Ikkiket fel sem emlegetem... :DDD), nem lesz ilyenem. Ettől még másnak lehet, hogy tökéletes lesz, szóval senkit sem fogok lebeszélni egy áttetsző Keychron V-ről. Ha az elvárásainak az felel meg, akkor ajánlom is.
    A másik véglet is igaz. Tudom, hogy az integrált plate itt tulajdonképpen szitokszó, mégis el fogom ismételni, ha úgy adódik, hogy szerintem mennyivel jobb érzés egy GMMK-n gépelni, mint egy hasonló árra modolt Redragonon. Hiába jobb technikailag az utóbbi megoldása, egyszerűen jobb ránézni, hozzárni a GMMK-hoz, leszámítva egy-két nagyon jóra sikerült Kumara átépítést, amiket tényleg csodálok.

    M.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák