Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz Bici #85990 üzenetére

    Szerintem neki még van Ducky One 3 TKL Fujija, többféle kapcsolóval. Effektíve új, DE ISO (ugyanaz a gombok elrendezése, mint az UK ISO/HU ISO-nak), szóval doubleshot PBT kupakok, nem lézerezett ABS. 30 pénz, ami kevesebb, mint a bolti ár fele. Élőben szerintem elég guszta, képeken nem jön annyira át, fakóbbbnak tűnik, mint amilyen valójában.

    De tudtommal van neki Matcha, DayBreak vagy Yellow Ducky (ez is elég ütősen mutat), szóval mindenféle színes cucc. Ami kisebb, mint a TKL, nyilván olcsóbb

    Gumis kupakokat meg bármikor lehet venni (ha meg mebránosra emlékeztető feelt akarsz, akkor Cherry MX Silent Red kapcsolóval köll venni, de utólag akár O-gyűrűket is lehet rakni a kupakok alá, amik picit felpuhjtják, és megszüntetik a kemény bottom outot), bár a Ducky sapkák szerintem elég kellemesek alapból. A tag korrekt, többször is bizniszeltem vele, nem csak az van neki, amit hirdet is. Ha esetleg vásárolsz tőle, nyugodtan mondhatod, hogy én ajánlottam; nem baj, ha gyűjtöm nála a jó pontokat az esetleges későbbi kufárkodáshoz. :D 1.07-es firmware kell, azt itt találsz konkrét modellhez (gyártói oldalon csak az újabb van fenn, de az nem jó).

    ---------------------------------------------------------------

    (#85997) Molydeus: Ó, nagy fanja vagyok a long pole kapcsolóknak. 3/1 mm best, még O-gyűrűzni is szoktam, bár kipróbálnék Hall-effekteset ilyen 0,5 mm körüli aktuációval is. Minél könnyebb és rövidebb úton jár/hamarabb aktuál, annál jobb.

    [ Szerkesztve ]

    Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone billentyűzet ELADÓ – 25k + FOXPOST, 60 db Cherry MX1A Red kapcsolóval és Cherry profilos HK Gaming Milkshake dye-sub PBT-ABS blend kupakszettel 34k, és a FOXPOST-ot állom.

Új hozzászólás Aktív témák