Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • WolfheartGR

    őstag

    válasz depzoo #8871 üzenetére

    Ha komoly billt szeretnél akkor a mechanikusok között kell kutakodnod de az nagyon fájni fog árban. Pantok kolléga eléggé alapos kutatómunkát végzett ez ügyben, őt érdemes megkérdezni.

    Vannak használható "sima" billek ilyen a Giga Aivia (van magyar), vagy a Sidewinderek. Előbbiek tartósságáról még nincs infónk, utóbbiak kevés kivételtől eltekintve rendkívül tartósak tudtommal(bár van olyan aki nem rendeltetésszerűen használta , beadta neki a kulcsot a kábel és szidja). Esetleg Logitech.

    magasított rubber dome- dunsztom sincs mire jó (valakinek valami hozzászólnivalója?), hacsak nem azért, hogy hosszabb úton járjon a bill, bár Gigánál változnak a lenyomáshoz szükséges erők, ez viszont nem tetszik.
    Szerintem a marketing bullshitet nyugodtan ignorálhatod. Parasztvakítás.

    Nagyjából egy gamerbillnek az lehető legjobb NKRO képességűnek, tartósnak és "szemnek kedves"-nek kell lennie szerintem.
    Ez utóbbi viszont komolyan megküldi az árat. Esetleg ha kell akkor makrózhatónak és egyéb fícsörök amik neked fontosak lehetnek. Ez pedig utánajárást kíván. Szívesen segítünk, segítenek a többiek is biztos. Amit én szoktam ajánlani az továbbra is egy ( ha lehet UK vagy német kiosztású) Ms Sidewinder X4 az antighosting képessége és a megfizethető ára miatt. Nem mellesleg jól is néz ki szerintem.

    [ Szerkesztve ]

    ‎"Mindegy, hányszor adsz enni a farkasnak, mindig visszavágyik az erdőbe..." Milyen színű az, hogy berúgok szombaton? Valószínű...

Új hozzászólás Aktív témák