Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz ZTE_luky #100750 üzenetére

    Szerintem egy ilyennel ellennél, és nagyon jó ára van (van itt is egy Sakura, előtte meg egy fekete/piros volt).

    A teljes palmhoz talán lehetne egy leheletnyivel nagyobb, viszont igen korrekt kis cucc, és csak a dobozában lévő extrák megérnek alsó hangon 5000-et (vaskos, kétrészes karton, benne fémdoboz, abban meg az egéren kívül egy grip tape szett, egy bónusz talpszett, két grátisz TTC Gold Dustproof kapcsoló, portörlő ecset, Chanel illatosítópárna). Újonnan 13-ért eléggé ajándék aromája van.

    A parakábele nem top kategóriás, de azért nem merev, ráadásul leválasztható, van pár MB-os standalone driver, de a fontosabb dolgokat (felbontás, polling rate, utóbbit egy tenyértámaszon átvilágló, de kikapcsolható LED-del is jelzi) az egér alján lévő fizikai gombokkal is állíthatod. Mezei Omron (20M) kapcsolók, de kellemesen feszesen és taktilisen implementálva, a talpak meg decens vastagságú, virgin grade PTFE darabok. A szenzor PixArt PMW 3389, így célszerű 1900 cpi-nél megszabni a felső határt. És 47-48 gramm a motyó.

    Ha esetleg nagyon nem jön be, akkor 14 napon belül elállsz, de szerintem nem fogod utálni.

    Amennyiben padot is vennél alá (dukál), akkor nála érdemes szétnézni. Effektíve új cuccok, a bolti ár ~feléért. Szövet kategóriában high-end, és ha nem MID keménységűt veszel, akkor a legkisebb, S-es méret is úgy ragaszkodik az asztallaphoz, mintha le lenne betonozva (a poliuretán habszivacságy áldása). A csuklódnak az XSOFT keménységet javaslom.

    [ Szerkesztve ]

    Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone billentyűzet ELADÓ – 25k + FOXPOST, 60 db Cherry MX1A Red kapcsolóval és Cherry profilos HK Gaming Milkshake dye-sub PBT-ABS blend kupakszettel 34k, és a FOXPOST-ot állom.

Új hozzászólás Aktív témák