Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • PROTRON

    addikt

    válasz rarki72 #99022 üzenetére

    Sajnos bejöttél a begyöpösödött konzervatív fanatikus kereszteslovagok gyülekezetébe, úgy hogy tudtad hogy hova jössz, azzal a kérdéssel hogy:
    srácok, még mindig begyöpösödött konzervatív fanatikus kereszteslovagok vagytok? Meg mondjátok miért nem szeretitek amit én szeretek?

    Ahogy stand up comedy showban mondta a volt tanár,
    amikor a diák jön az 1-es jegyét kimagyarázni:
    Te fiam biza jöttél sorban állni f.--rt.. : O

    De ami az én szubjektív álláspontomat illet (mert ugye Te megkérdezted az adott márka megítélését a legelső vita indító hszedben):
    én sose tudtam megérteni azt, hogy az első 1 héten finom hangolásra, beállításra használt "extrák" miért számítanak annyira egyeseknek, értem a személyre szabhatóságot, 1 hét alatt belövöd, aztán meg ott van feleslegesen és felesleges költség volt.
    Ahogy a "sniper precision" gomb marketing bullshittel is ki lehetett kergetni a világból 2010-től, az előtt nem érdekeltek a perifériák...meg hogy a 11 db "programozható" gombok közé sorolják azokat amikről tudják úgy sem fogod programozni, pl jobb klikk...

    Tehát egy olyan laikus embert, aki igeni az extrán sok gombos egerek érdekelnek, akár a 100g+ tartományban, még én is azt látom, hogy amiért felárat kérnek, annak a nagyrésze marketing bullshit és parasztvakítás.
    Én anno Bloody commander ML160-at vettem, mert annak a jobb egér gombja helyén további 8 extra gomb van, imádtam hogy tervező program használatakor mindet elérem és nem a hüvelykujjam méretétől függ a gombot kezelése, mint Razer Naga sorozatnál...
    Annyira kevesen vették azt az egeret, hogy ha vigyáztam volna rá, 10 év múlva mint kuriózum, tuti múzeumi darab lenne. :D

    De elfogadtam hogy akik tényleg mint szimpla egérként tekintenek erre a perifériára, azoknál a tömeg nagyon sokat számít, mert én is érzem hogy ezek az egerek nehezek és lefárasztják az ember kezét ami hosszú távon nem tesz jót az eleve kényelmetlen kéztartással együtt.

    Mivel kapcsoló hibás az ML160-om, most 80grammos Keychron M6-A1-et használok, különösen értem a tömeggel kapcsolatos érveket, imádom hogy mennyire könnyű a korábbiakhoz képest, meg hogy Logitech MX master irányt képviseli.
    Sajnos a súlyozását elrontották, de igazából amit gyűlölök benne, hogy kevés a gomb. :D
    Nem hogy 11 gombos egér...nekem 16 gombos kell. :D

    Szal értem miért kell neked más mint a legtöbb irodistának, de a stílust nem értem, a Rat kedvelést sem, pedig hasonló irányzatot követek.
    Az meg nem várható el egy ilyen totyikból hogy tényleg legyen hosszútávú tapasztalata az adott példánnyal az embereknek.

    Sajna az M6-nál sem lehet beprogramozni hogy az oldalsó görgő az alapján adjon be funkciót, hogy hányat racsniztál rajta...pedig az lenne az igazán faja, hogy amikor elkezdem tekerni megjelenik az egér mellett egy legördülő 6-7 elemből álló lista és jelzi hogy épp melyik lista elemnél tartok ha megállok és általam megadott késleltetés után beadja az adott funkciót.

    [ Szerkesztve ]

    Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.

Új hozzászólás Aktív témák