Hirdetés

Hirdetés

  • Read Only Memories: Neurodiver teszt

    gp A 2064 folytatása négy teljes évet csúszott a legelső tervekhez képest – a jövő transzhumanista világa még mindig roppant érdekes, a történet azonban már nem robotok, hanem agybúvárok körül forog.

  • A Samsung elkezdte árulni új Micro LED tévéit

    ph A vállalat elsőként az Egyesült Államokban küldi boltokba a friss Micro LED televíziókat, amelyek nem lesznek kimondottan olcsók.

  • Retro Kocka Kuckó 2024

    lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!

Új hozzászólás Aktív témák

  • kewixtv

    csendes tag

    Sziasztok!

    Szeretnék monitort vásárolni, a korábbit pedig másodlagosnak használni, viszont elég bizonytalan vagyok.
    Alapvetően Mac Studio-hoz/MacBook-hoz lenne, így Type-c (TB) szerintem célszerű elvárás, illetve legalább 4K, lehetőleg IPS a minél jobb/természetesebb színek végett.
    Pénz az ár-érték szempontjából számítana. Ami számomra még fontos, hogy lehetőleg tartós legyen és több órás használat után sem fáradjon el a szemem. A jelenlegi monitor AOC u2777pqu alapvetően működik, de 10bit csak display port-on keresztül érhető el, alapvetően nagyon sokat eszik készenléti állapotban, bemeneti jel csatlakozása esetén kell neki 10-15mp alsó hangon mire úgy gondolja mutat is valamit. Meg szerintem macos skálázás (Hdmi-n keresztül) miatt enyhén homályosak a betűk (Windows-on nincs gond).

    Amit találtam:
    - Apple studio display 27”
    - Dell u3223qe
    - Dell u2723qe
    - Dell p2723qe
    - Dell s2722qc

    Ezekről valakinek véleménye?

    A Studio Display-ből maximum a Vesa100/normál üvegest venném, ilyen van valakinek? Mennyire zavaró a tükröződés? Több embertől hallottam, hogy a sima üveg miatt sokkal élesebbek a betűk és hosszabb távon kevésbé fárasztó a szemnek.

    Köszönöm a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák