Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sinesol

    veterán

    Üdv!

    Nemrégiben vettem egy IIyama Xb2483Hsu monitort, ami egy 22-es ips monitort váltott. Tényleg pazar a VA panel képminősége, viszont azt hiszem kicsit elsiettem a dolgot, azt hiszem a Full HD felbontás kicsit kevés nekem, 22 FullHD után 24 FullHD-ban elég pixeles. Eredetileg 25-27 + magasabb felbontás volt a cél, de győzött a skót énem és gondoltam elleszek egy 24-essel is...hát nem :DDD

    Szóval elsősorban 24-25, vagy ha az nincs akkor végső esetben 27"-es monitor kéne nekem wqhd, vagy 4k felbontással. Viszont ahogy látom csak ips van ebben a kategóriában, szóval abból kéne valami ami megközeliti az Iiyama-t képminőségben. Sok Dell-t láttam ilyesmi méretben, de elég vegyesek a vélemények, kicsit zsákbamacskának tűnik az összes.

    Egyelőre az Eizo Flexscan EV2750-es az, amit mindenhol csak dicsérnek, alig van glow, nincs bevilagitas, és a válaszideje is jó, de az kissé drága, örülnék ha 150-160k-ból kijönne a történet.

    Na szóval ha van valami tippetek, ne tartsatok magatokban. :DDD

    Felhasználás: Böngészés /legyen tűéles minden szöveg/ , filmezés /minél jobb fekete, kontraszt/ , játék. Első helyen a képminőség áll, minden egyéb feature, Free/GSync, 144Hz, stb másodlagos.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák