Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csabyka666

    addikt

    Üdv mindenki!

    Felvetődött bennem, hogy eladom a jelenlegi 24 colos Samsung SA350-es monitoromat, és teszek hozzá valamennyit, majd egy 21:9-es képarányúra befizetek. Ahogy az összefoglalót olvasom, ez a kategória a II-es és III-as között kezdődik.
    Amire használnám: játék egyáltalán(!), annál több irodai jellegű használat, internet, YouTube, apróhirdetés, illetve egy olyan alkalmazási területe is lenne a monitornak, ami több, 6-8-10 ugyanakkora méretű ablak megnyitását kívánja meg, egymás mellé, egymás alá pakolgatva, ezeket át szeretném látni egy megjelenítőn, mert a mostanit kinőttem. Úgy érzem, ebben a kategóriában íveltben ne nagyon gondolkodjak, annál is inkább, mert a 25 colt céloznám meg. Hasamra csaptam, ezt néztem ki: LG 25UM58-P. Ennyit nagyságrendileg szánnék rá, kicsit több is lehet igazából, IPS természetesen, de abban kérném a segítségeteket, hogy ez a típus az olcsó hús kategória, vagy be lehetne ruházni egy ilyenre?

    Egy laptophoz lenne kötve, amiben egy nVidia G210M "dübörög". Ezzel a mostani 24 colos FullHD monitoromat meg tudom hajtani, de mi lenne a helyzet a 2560 x 1080 felbontással? Tud vajon ennyi a kártya?

    Nem fontos a tökéletes színhűség, ennyiért nem is várok bikaviadalt, de ha képben hozza az elődje minőségét, úgy gondolom, már megvagyok, elsősorban a nagyobb (szélesebb, UW-UXGA) kép lenne a fő irányvonal.

    Köszi a segítséget előre is!

    Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091

Új hozzászólás Aktív témák