Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • d@minator

    addikt

    válasz Drughi #13934 üzenetére

    Elhiszem, hogy az MSI, PB a legalja. MSI nem rég van a piacon nincs róla hosszú távú tapasztalat és a felmérés 2009-es nem is időszerű de nem is régi 2011 közepe van és nincs más objektív felmérés. A kérdező szempontjából MSI, PB amúgy is irreleváns, mint ahogy a 150e feletti gépek, mert ennyi a kerete.
    Szerviztapasztalat nem tudom mennyire objektív, mert ugye oda garanciaidőn túl kerülnek laptopok az meg márkánként eltérő. A garanciálisok meg saját márkaszervizbe. Valaki írta, hogy pl. ACER szerviz Brnoban van oda kerül a garis cucc.
    Ha valaki 3-5 évre tervez egyetemi tanulmányaira laptopot 150e-ig annak gondolom te sem ajánlanál nyugodt szívvel Acert plusz gari nélkül.
    Ha gonosznak tűnt elnézést nem az volt a célom hanem, hogy a kérdezőnek segítsek és elkerüljem az olyan eseteket amikor jönnek hozzám Acer tulajdonosok 8-ból 6!!!, hogy problémája van, nem tud játszani túlmelegszik a gép, a legdurvább az volt amikor alaplapot kellett volna cserélni garancia lejárta után. Eladta alkatrésznek, nem volt őszinte a mosolya.
    A fogyasztói visszajelzések alapján a HP, Dell még rosszabb, mint a statisztikai besorolása a Lenovo meg jobb. Abban egyetértek, hogy az ilyen felmérésekben nem kellene az egész gyártót leírni de eddig senki sem erősítette meg azt sem, hogy egy XPS, Latitude, DV6 megbízhatóbb, mit a gyártó többi terméke csak reménykedhetünk benne. :)

Aktív témák