Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • rizso

    addikt

    Na, ma elmentem MediaMarktba, de se a Fujitsu, se a Dell nem volt kiállítva. Viszont volt pár gép, amiket sikerült megnézni.
    - Acer 5830TG: szép kék, az tény, de nem mondom, hogy nem tudnám elképzelni magamnak. A minősége nagyon rendben van, korrekt anyaghasználat és összeszerelés.
    - Acer 5755: ez kicsit csalódás volt. Fényes fedlap, a zsanér sem volt valami masszív, lötyögött.
    - Sony Vaio-k...hát a zsanérral a legtöbb gép szenvedett, nem voltak valami masszívak. No meg volt kirakva egy 14"-es széria egy csomó (rikító) színben, mondanom sem kell milyen bénán néztek ki.
    - Samsung notikat is megnéztem, a zsanér gyengesége itt is jellemző volt.
    - Asus X53s: na ez viszont egy korrekt gép volt külsőre. A fedlap érdes, nem gyűjtötte az ujjlenyomatokat, belül meg szép barna szálcsiszolt fém, és a zsanérok is elég jók voltak, kb. mint az 5830TG.

    Amit nagyon sajnálok, hogy itt nálunk Magyarországon az ilyen nagy üzletek is "zárolják" a gépeket. Ennyi erővel ki is lehetne kapcsolni őket, mert a MediaMarktos reklám szerintem senkit nem érdekel...

    Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | Huawei Sound prémium bluetooth hangszóró

Aktív témák