Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • upszilon1

    Végigolvastam a topicot, látom a mai nap erről a Medion gépről szólt. :D Hát igen, nehéz nyugodt szívvel azt mondani rá, h "csak nyugodtan vedd meg".

    Felszereltsége egész jó, P6000 egy egészen új architektúrás proci, ahogy már írták itt. Intel HD-s grafika az a procihoz "tartozik", alap HD filmezéshez, il. egyebekre bőven elég (erre lett kifejlesztve). 4GB ram még soknak is mondható (Samsung memóriamodulokkal), ebben az árkategóriában a gyártók általában ezen szoktak spórolni. 500GB merevlemez, ez is a mai trendeknek megfelelő nagyságú, és a csatlakozói is rendben vannak.
    Adnak még hozzá egy Windows 7 64bit oprendszert, ez is jó.

    Az Office viszont csak próbaverziós, itt írják is ("Szoftver" fülre kattintva).
    "Ha Ön az előre telepített Office 2010 alkalmazások valamennyi funkcióját használni szeretné, kérjük, vásároljon hozzá termékkulcs kártyát vagy vegye meg az Office 2010 termékcsomagot."

    Azt még tudnod kell, h a többiek által belinkelt Ipon egy Etalon az "infós" boltok közt. Ez nem csak egy zugwebshop, ez A sztech bolt. Egyébként van üzletük is, a Thököly út/Hungária körút kereszteződésénél, garanciális ügyintézéssel is foglalkoznak., és személyesen is át lehet itt venni a termékeket.
    Ebben az írásban is megemlékeznek róla. :)

    Amint azt más is írta, érdemes egy Media Markt, Electro World, Saturn, Euronics, stb boltot felkeresni, és ott kézzelfogni a kiállított gépeket, aztán amelyik megtetszik, azt Iponból megrendelni, valószínűleg amúgy is ott lesz a legolcsóbb. :K

    Én nem szoktam Aldiba járni, nem tudom, ott ki van bontva egy, és azt lehet próbálgatni egyáltalán?

    Aztán adnak még mellé egy halom teljes, ill. próbaverziós szoftvert, a próbaverziósoknak nem sok értelme van, a teljes verziósak meg a netről is letölthetők/helyettesíthetők, úgyhogy ez csak amolyan marketing. ;]

    Összegezve, a gép felszereltsége jó, mivel oprendszer is van hozzá, megéri az árát, ennyiért nem nagyon van hasonló "márkás" gép; DE azt tudnod kell, h erről a márkáról nem tudunk semmit, csak azt, h egy erősen megtépázott hírű gyártó termékeinek olcsóbb reinkarnációja.
    Medionról a Wikipedián kideríthető, h egy nagy német "konszern", olyan mint a Daewo, mindennel foglakozik hűtőtől a mikrón át a szgépig, (bár egyelőre kocsit még nem árul), és saját márkanév alatt értékesíti termékeit nemzetközi multi-kereskedelmi cégek hipermarketeiben.
    Ezekről a termékekről meg általában a silány minőség ugrik be elsőre, nem a megbízhatóság.
    Ha nem lenne 3 év gari a notira, kapásból lebeszélnélek én is.
    Így csak annyit mondok, ha nincs keret jobb/drágább notira, akkor megpróbálkozhatsz vele, és amint itt többen javasolták, írhatsz a Logoutra egy írást róla. :K
    Reméljük a legjobbakat. :R

    Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)

Aktív témák