Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • Borote

    addikt

    válasz ROCKO86 #26458 üzenetére

    NESZE :D (na, ne érts félre, tudom, ez távolról sem az igazi).
    Ennyi pénzből két dolgot csinálhatsz: vagy egy gamer gépet veszel, vagy egy workstation modellt. Pénzed van, úgyhogy ez nem jelenthet gondot. A probléma a kínálattal jelentkezik majd. Itthon egyszerűen nem lehet kapni ekkora teljesítményű workstation gépet (gondolom egy GT540-es kártyával nem elégednél meg - meg az amúgy is nevetséges egy félmilliós gépbe), a gamer gépek pedig túllépik a megadott tömeget. (Itt azért megjegyezném, hogy nem véletlenül nehezek, a hűtésnek kell a hely :P ha a tömeg nem lenne gond, akkor 350-ért már kapnál Asust).

    Nade, nem azt mondom, hogy változtass az igényeiden, mert van miből finanszírozni :P Így inkább azt javaslom, hogy próbálkozz meg külföldi rendelésen. Sokkal nagyobb eséllyel találsz olyan gépet, amit keresel ;)

    VANESSZA1: külső monitor? :DDD

    gyomordzsák: Neked is a külföldi rendelést tudnám javasolni (mellesleg jó kis gép az, csak rosszat linkeltél, mert ebből pont hiányzik az NVS - ami alig erősebb, mint az iHD, bár ez utóbbi talán alkalmatlan konvertálásra :D ha itthonról nézel, legalább egy Quadro 1000M-et keress :B )

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák