Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • DarkDeer

    senior tag

    válasz yerico #29215 üzenetére

    Autókhoz egyáltalán nem értek, csak úgy beírtam ami eszembe jutott, példának jó volt.
    Remekül összefoglaltad a tényeket.
    Senki sem vitatja, hogy minőségben jobbak az üzleti szériás gépek, és a support is jobb. Viszont a consumer gépek is jól használhatóak, és ugyanakkora áron nagyon teljesítményt nyújtanak. Mindenkinek el kell dönteni mi a fontosabb.
    Nemrég egy ismerősöm akinek a munkahelyi gépe egy HP Probook 4530s, vett magának otthonra gépet. Mivel a munkahelyen Probook-ot és Elitebook-ot használnak, ezért tisztában van a minőséggel. Azt mondta, hogy otthonra bizony nincs szüksége erre, ezért jóval olcsóbban vett egy Acer-t. Ennek úgy fél éve, és azóta sem bánta meg. Mondta, hogy pontosan látja a 2 kategória közti különbséget, de az olcsó Acer is simán használható.
    Ja igen, én is Acer-t vettem régebben, és én is (meg az említett ismerősöm is) vettem hozzá + 2 év garanciát, és másnak is ezt ajánlom mindig. Az Acer is ajánlható, mert ugyanolyan minőségű, mint a többi consumer, csak az árába bele kell számolni a + garanciát. Viszont jó pont, hogy a garanciát ráérsz később is kibővíteni, így egyszerre nem kell annyit kifizetni a vételnél.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák