Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • Borote

    addikt

    válasz EsoxLucius #39061 üzenetére

    Nézd meg őket élőben! De azt azért tartsd szem előtt, hogy egy laptopban nem csak a gigahertzek és gigabyte-ok számítanak, hanem a felhasznált anyagok, a burkolat, a zsanér - tehát a körítés is nagyon fontos.
    Ha pedig nem fogj játszani, TELJESEN mindegy már ezen a szinten, hogy milyen grafika van benne. Az alapján dönts. hogy élőben melyiket kellemesebb használnod! (Meg az 5 évre bővíthető Fuji garancia nem éppen egy rossz dolog).
    Az A6-os processzor pedig teljesen rendben van.

    (#39068) ExtremeClock: i5-nél gyengébb az A6-os, i3-mal nagyjából egy szinten van, felhasználói élmény szempontjából pedig nincs különbség a 3 processzor között. Ha veszel SSD-t, akkor fog észrevehetően gyorsulni a géped.

    (#39074) kkrisi: állítsd be az akkukímélő üzemmódot, az kellemes 45-50% környékén dogja tartani, azt szereti az akksi. Nyugodtan benne hagyhatod a gépedben, nem fogja csepptölteni. Csak arra figyelj, hogy néha (miután akksiról használtad) önkényesen elállítja magát erről a beállításról :) Így az áramszünetektől sem kell tartanod.
    Időnként azon sem fog megsértődni, ha feltöltöd és lemeríted, ha havonta egyszer-kétszer viszed valahova és úgy használod, bőven jó.

    Leginkább a meleg árt az akksinak. Meg a sok töltési ciklus. Játék az ilyen szempontból necces lehet, figyeld, hogy melegszik-e, ha nem, akkor nincs gond :) Én sosem vettem ki, fél év után is még a névleges kapacitása fölött teljesített.

    (#39075) urdug: nagy feszültségen (100%-on) nem jó akksit tárolni, fokozott az önkisülés, azt meg nem szereti.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák