Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • Pocok256

    veterán

    válasz darvak #43433 üzenetére

    Nem akarom a fiúk munkáját lehúzni, DE anno mikor a az A6 tunning tesztet csinálták akkor is durván felületes munjkát adtak ki a kezükvől és vödörszámra érkeztek az emberek akik a teszt után abba a hitbe éltek, hogyha túl húzod a procit akkor majd jól megfő. Mert hogy feszültséget eszük ágában nem volt csökkenteni pedig ez alap lenne. Gondolom egy teszt nem terjed ki mindenre egy proci vagy vga limit egyes játékokban, hogy megállapítsd nem 10 perces munka...
    Starcraft 2 pl tesztelve sincs.
    Ezek egyszerűen lemér teredmények amik be lettek téve nem hiszem , hogy a fiúk direkt nézték volna, hogy proci vagy vga limites, vagy tesztelgették volna a különböző beállításokat. Ugyanis pl cod2 be is cpu limites ha a grafot leveszem és játszható 250 FPS-t akarok elérni kis felbontáson. Emberek többsége aki gamer így használja , de tesztelve hányszor láttad már így ?

    Ha valaki pedig játékra keres gépet akkor gémer beállításokon fog játszani és extrém szituációkat fog teremteni a hardvernek is. Ezt bele kell kalkulálni ezt már benchmark és teszt nagyon ritkán hozza ki.

    [ Szerkesztve ]

    HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER

Aktív témák