Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • Borote

    addikt

    válasz Harcsai #45538 üzenetére

    Bármi, aminek nagy akksija van, pl Lenovo Y570. Játékra nagyjából annyira lehet alkalmas, mint a kinézett Acer, csak nem lesz processzor limit (hanem GPU).
    60Wh-s akksi, azzal már tűrhető üzemideje lesz a gépnek, használtként 170-ért, újonnan még talán lehet kapni 210-ért.

    Szóval jó, hogy TimelineX meg mittudomén, és ha nem nyúlsz hozzá, akkor elmegy 8 órát, de én azért használni is szeretem közben a gépem.
    Minden esetre megpróbálkozhatsz az Acerral is, hátha jó gép, vagy várhatsz tapasztalatokra vele kapcsolatban.

    Amúgy manapság már nincs ellentmondás a játékra is alkalmas és a hosszú üzemidő között, ugyanis a processzor teljesítményét lekorlátozhatod 800MHz-ra, ha akksiról vagy, gondolom nem játszani szeretnél, szövegszerkesztéshez pedig az is elég, a videokártya pedig a mai gépek döntő többségében rendelkezik valamilyen energiatakarékossági funkcióval (Optimus, Switchable graphics), amivel alvó állapotba helyezhető (Y570 esetében elvileg le is kapcsolható), így minimális a többletfogyasztása.

    (#45542) Dooonfrigo: ha ennyi pénzed van rá, én lehet, hogy várnék... Sőt, igazából a ha hosszú távra kell, akkor gyűjtenék 300 ezerig, majd figyelném az új kínálatot, és kiválasztanám a legjobban tetszőt 250 és 300k között.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák