Hirdetés

Aktív témák

  • JMarco

    csendes tag

    Sziasztok!

    Bár olvasgattam visszafele, de hatalmas mennyiségű információ van, ezért inkább kérdezek én is. Egy elég megbízható laptopot keresek, mert külföldre lenne, és ott a szervizelési lehetőségek nem annyira adottak, bár mondjuk nem hiszem, hogy akármelyik laptop csak úgy bedöglene, de sokszor láttam, hogy mumus széria valamelyik, gyengébb anyaghasználattal, szóval azt szeretném elkerülni.

    Amire kellene leginkább: Főleg Adobe programok, legfőképp photoshop, illetve weblapszerkesztéshez lenne használva leginkább, Dreamweaver és társai, talán egy kis After Effects is néhanapján, de szerintem az biztos nem mindennaposan. 3D modellezés és hasonlók pedig biztos nem lennének, ahogy játékra se kellene, az nem szempont. Örülnék azért egy hosszabb akksiidőtartamnak, meg a ház minősége fontos lenne, de semmi speciális elvárásom nincs. Annyi még maximum, hogy rendesen vigye a 720p-s filmeket, és ha véletlenül jól szólna, nem fájna a szívem miatta. A kijelzőből az átlagos 15,6-os megteszi, sőt a sok napsütéstől sem kell félni, hogy olvashatatlanná tenné, mert Dániába lesz :D

    Ezt találtam árban megfelelőnek ,olyan 120- max 150ezerig, itt a fórumban, ami nagyon megtetszett: [link], de azért kíváncsi vagyok a véleményekre, mert nem mondanám, hogy erősségem a notebookokhoz való értés. Előre is köszi a segítséget!

Aktív témák