Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • Tikakukac

    titán

    válasz Integrale #49830 üzenetére

    Hidd el, mondanék mást, de nincs. Ennyi pénzben ami hardveresen és külsőben valamint gariban is okés leginkább a Samu, viszik is rendesen.
    A G6 meg az Acer is nagyon gyengus zsanér/burkolat/kijelző téren.
    Hidd el, semmi okod nincs félni a Samsungtól, dedikált karis és sima változatát is használják nagyon sokan, panaszt nem hallottam még.
    Az anyaga pedig fog érdekelni. Mikor mondjuk befeszül a zsanér és törik ripityára a gép, jobb esetben garin belül, rosszabb esetben azon túl. Plusz ocsmányul kopik, nem tartja a gép belső védeni való részeit. Hidd el, mi sem vágjuk földhöz a Roll-cage vázas TP-inket vagy Elitebookokat, amikben több a fém, mint ezek valaha is láttak gyártásuk során. Némi pénzmag emelésével még tudunk mondani 1-2 gépet.

    SocketA: Dupla erős videókari iszonyat magas felbontáson ütközne limitbe legrosszabb esetben is. Ott meg ugye maga a kártya döglik ki, bőségesen elég az 1 giga.

    mrThomi: Amit linkeltél és ahonnan linkelted jó lesz. Láttam már ejtett példányt, elég jól bírta, és az anyagminőség sem rossz. Garis most még nem az igazi, ez talán még nálam necces lenne. Esetleg ha elmondod mit és mennyire akarsz játszani, meg pontosabb árkeretet. Meg, hogy jó-e apróból előszedett garis gép. Elég bitang vételek vannak.

    A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

Aktív témák