Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • Gengi

    senior tag

    válasz Maddoxtomi #9095 üzenetére

    Nekem van tapasztalatom LENOVO(t420-as céges)-val, ACER(Emaschine Anyugép)-rel, DELL(Inspiron 6400-saját; Lakótárs Dell 5010)-el és most csöppentem a Toshiba(R630 saját) világba :). Igazából egyik mai populáris márka sem rosz. Mindegyik kínálatában előfordulásnak kevésbé jól sikerült gépek. A DELL is jó márka ennek ellenére már jártam vele szervízbe (mert a kijelzőt nyitó/záró zsanér eltört a műanyag rögzítések miatt és szétfeszítette a kijelző burkolatát !).

    A meghibásodási ráta az meg olyan ,amilyen nagy garancia kell rá aztán az megvéd. Viszont mindenért nem lehet garanciáztatni és állandóan. Ha egy gép recseg ropog, (Felemeled megfogod az egyik sarkánál) az azt jelenti ,hogy bizonyos illesztések elcsúsznak egymáson vagy nagyon kifeszülnek és ugye ha sokszor előfordul ez a gépen, kasznija elkezd szétrázódni nem jelent eléggé nagy védelmet a benne lévő elektronikának (A nagy holtjátékok miatt) és magát a belső szerkezetet roncsolja. Aki nem hurcolós laptopot tervez ,tehát mit tom én heti 1-szer 2-szer mozgatja ,mert utazik egyet. Azt ez a probléma kevésbé érinti.

    A Fényes kijelző enyhe napsütésben tükörként funkciónál és sajnos nem látsz benne semmit.

    A fényes felület pedig új-lenyomat gyűjtő és csillogása csak magas odafigyeléssel tartható. Míg egy matt felületű gépen nem látszik úgy meg a

    [ Szerkesztve ]

    PSN:Mak1wara "A Tudásalapú társadalmat megette reggelire a fogyasztói társadalom"

Aktív témák