Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • Shon000

    csendes tag

    válasz rizso #9098 üzenetére

    Így van, több ismerősöm Acert vett a jó ár/érték arány miatt, és eddig (>1 év) egyiküknek sem volt gondja vele, pedig mind gamer típus, tehát hajtja rendesen - és hurcolják is.
    Egy másik ismerősömnél egy Dell lapos zsanérja botrányosan kileng, nem is tartja meg minden szögben a képernyőt (nem akarok parasztvakítani, de állítólag szállt is már el tőle a gép, ha bekapcsolva csukdosták).
    A barátnőmnek kb 4 éve Asus gépe van, sokat használjuk, állandó töltés mellett is még mindig kibír kb 2 órát az aksi, ha töltés nélkül használjuk (pl filmnézés; a billentyűzete kiváló (igaz ugye, hogy típustól is függ), semmi gond vele.
    A Lenovo y560-as pedig baromi jó laptop, szuper hanggal, de kb olyan érzésem volt tőle, mint a Ferrari cipőtől.. pl egy tárgyaláson kizárt, hogy megjelenjek vele.
    Ehhez képest teljesen ellentétes infókat olvasok itt, úgyhogy ami a zajt, burkolat minőségét, billentyűzetet/tapipadot és ha van mód, a melegedést illeti, mindenképp személyesen érdemes meggyőződni az elfogadhatóságról, mert azon túl, hogy ez nagymértékben szubjektív (használati igény és ízlés) dolog, akár darab-darab esetében is változhat, nemhogy márkán és azon belül típusonként. - bocs a hosszú postért. :)

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák