Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ro_bert17

    őstag

    válasz brumi1024 #2440 üzenetére

    El is lehetne felejteni, ha az összeesküvés elméleted tovább viszem:
    Az a lapcsalád is megjelentette az egyik hírt, amelyik fórumán Te is és én is írok: [link]. Így a logikádból az is következtethető, hogy a PH. is részesedik az asus (vagy az általad tetszőleges, kevésbé szimpatikusnak feltüntett gyártó) által szponzorált bujtatott reklám bevételéből. Ha pedig ezeknek vagyunk az áldozatai, akkor vagy Te, vagy én nem mondhatunk igazat. Előbbi esetben én azért mert ezt nem tartom igaznak, utóbbi esetben Te pedig azért mert ennek a valós tényeket nélkülöző lapcsalád fórumjain posztolsz továbbra is ennek ellenére.
    A minden gyártónál lehet olyan, hogy épp kifog egy hibás szériát, sorozatot, én nem tudom elfogadni magyarázatnak, hiszen véleményem szerint épp annál a gyártónál adódhat ez nagy valószínűséggel, amelyik nem fordít elég tartalmat, időt a tesztelésre, minőségbiztosításra, beszállítokra, stb. (ellen példaként, szerintem egy veszélyes útszakasz a konstrukciójából adódóan akkor is alapvetően veszélyes ha az adott időszakban épp kevesebb baleset történik rajta)
    Az pedig, hogy a minta vételezés nagyságának aránya és az ebből készült stasztika végeredménye közt ne legyen összefüggés...?, szóval szerintem ennek a kilogikázása már egy általános iskolásnak sem túl nagy feladat.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák