Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pisti96

    csendes tag

    Sziasztok!

    Mivel nem követtem nagyon a hardverek fejlődését, ennél fogva nemigen tudom melyik proci, videókari hogyan viselkedik, mit tud. Ezért fordulok Hozzátok.

    Haverom egyetemista, mérnökinfón van. Az előző gépe tönkre ment, így újat szeretne venni; megkért hogy ajánljak neki egy laptopot. Én egy DELL NB INSPIRON 3542-est (8gb ram, i7-4510-zel GeForce 840m)néztem, kérdésem megéri-e? A radium.hu-n 197 990 Ft. Az első hsz-ben linkelt oldalakon néztem, hogy mind az i7, mind a geForce ezen verziója nem foglal el olyan rossz helyet a listákban(legalább is szerintem :D ).
    Max 200k a határ.Alapvetően olyan feladatokhoz kellene neki, mint a programozás, de játékra, esetleg ritkábban videóvágásra is használná.(illetve amik mérnökinfón előfordulhatnak feladatok)

    Szóval lenne is egy kérdésem hozzátok: az i7-gf840 páros megéri-e, vagy esetleg egy AMD-s cuccot lenne érdemes választani ezekhez a felhasználási stílusokhoz?

    Ha bárkinek van jó ötlete, szívesen meghallgatom(viszont lehet buta kérdés az utolsót feltenni, mert nem akarok intel vs amd vitát generálni)

    Kirk Hammett mondá- "A jövőm oly' fényes hogy fel kell vennem egy napszemüveget"

Új hozzászólás Aktív témák