Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Varshi

    aktív tag

    válasz mjani1172 #16500 üzenetére

    Szia!

    Az ár és az anyagminőség nem minden esetben jár együtt. :)

    Ezek igazából, vagyis amikből kifejlődtek, belépő szintű, "eldobható" nyomtatók. A kutya se akart velük több 10e oldalt nyomtatni eredetileg. Egy városi kisautóval se szeretnéd naponta Bp-Münchent járni. Kényelmetlen, zajos stb.

    Aztán ráakasztottak egy tintatartályt, stabil működésű termékként kezdték árulni (ráadásul több év garival), de attól még az egy kisautó, csak hatalmas benzintankkal és keveset fogyasztó motorral.
    --> Borzasztó olcsó lesz használni, de ami napi 1-10 oldalnál nem zavart , az 10-100 oldalnál már igen. Sőt, ennek többszörösére is használjuk, ott éri csak meg igazán!

    De amit írsz, annyira azért "nem kellene" silánynak lennie. Én 100e oldal felett járok olyan nyomtatókkal, és nem ez a jellemző. De előfordul. Ahogy 5, de 20 M forintos autónál is van olyan, hogy 2 napon belül szervizben köt ki. Addig jó, amíg megjavítják!

    Ezek a nyomtatók amúgy 50e Ft körül mentek 2 éve a Covid előtt (annyit is értek, mert akár 1 év alatt behozták az árukat, onnantól csak "termeltek", még garancián belül!), tehát nagyjából a 3-szorosáért, mint egy tartály nélküli nyomtató. Szóval érthető a felháborodás, de te se lennél ilyen dühös, ha működne. Márpedig illene neki, mert ennyire azért nincs olyan rossz hírük.

Új hozzászólás Aktív témák