Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #90933760

    törölt tag

    válasz stratova #35810 üzenetére

    Sandy i3-ra gondoltam, pontosan a 2100-ra. Kellene memória is, de nemcsak az a drágább, maga a proci is, teljesítményéhez képest.

    AMD-t nem ismerem. Rengeteg helyről szereztem gépet, anno a 370/slot dolgokból, szelektív kuka, sínek mellé dobva, lomtalanítás, ismerősön keresztül irodafelújításból megmaradt szemetek, rengeteg gépem volt. Mind Intel volt, egyetlen egy AMD-vel nem találkoztam, így nem is ismertem meg sose.

    A VGA megint egy nagy kérdés, HD4890-re gondoltam. Kedvenc játékom a Stalker CoP, ha az elfut fullHD maximumon akkor már okés. Gondolom ha ez megvan akkor már jelenleg az összes játék elfutna, visszább véve.
    Filmkonvertálás annyi, hogy ha megyek valahova akkor telóra lekonvertálok valami filmet, ehhez jelenleg éjszakára bekapcsolva kell hagynom a gépet miközben az villanykályhaként üzemel. Illetve a home videókból frankó kis filmecskéket szoktam csinálgatni és nagyon rossz minőségbe le kell rontani, de még akkor is szaggat a szerkesztés alatt, egy effektet nem lehet visszanézni rendesen.

    Kb. 60k amit rá tudok szánni a gépre. Vagy várok hónapokat mire összekuporgatom éhezéssel a pénzt és lehet komolyabb is, de túl sokat vártam már így is. Egy speed drawing gondot okoz, mert megy a felvevő és másodperceket késik a vonal.

    Bocs, ha sokat írok, csak próbálok sok infót megadni a könnyítéshez. Akkor ezek tudatában az E8400 az legyen kilőve, mert gyenge lenne? Sandy i3 (2100) vagy esetleg Sandy i5 (2300, 2320)? Egy valamit biztosra tudok 775 négymagost nem, mert kiszámolhatatlanul drágák.

Új hozzászólás Aktív témák