Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fraba

    aktív tag

    válasz gabor9991 #54508 üzenetére

    Kodegány táp.. Na ettől féltünk. Csoda, hogy eddig bírta.
    Én a helyedben DDR2 RAM-ot nem vennék, újat meg pláne nem. Annyiért, még ha nem is megy bele a lapodba, már DDR3-at is kapsz. Nem azért mondom ezt, mert az (picivel) gyorsabb, és talán kevesebbet is fogyaszt (kit érdekel?!), hanem mert most olyan helyzetben vagy, mint (#54404) LonGleY. Korlátok közé vagy szorítva azzal a DDR2-vel. Mert ahogy írtam, nem találsz már olyan lapot, ami megenné a DDR2-t és belemegy egy mai korszerű(bb) processzor. És ha ráadásul még veszel DDR2 RAM-ot, a(z utolsó) szögeket vered bele a koporsóba. A kerékpárbelsőt is lehet foltozni egy ideig. De egy idő múlva le kell cserélni... :)

    Szerk:

    én kb. másfél éve egy asrock b75m-gl lapot, g840 procit és 2*2 GB RAM-ot vettem kb 35k-ért. Ebből csak a RAM drágult (számottevően), viszont amit drágult, azt a ha használtan veszed meg a fentebb említett procit és lapot, az meg visszajön a bolti, új árhoz képest.
    És ezt a lapot a későbbiekben úgy bővíted, ahogy akarod. Meg (leginkább) ahogy a pénztárcád engedi.
    Raksz bele egy i7-et, 290x-et meg 2*8GB DDR3 ramot és egy jó ideig nem lesz vele bajod. Persze, ha szerzel mellé egy jó tápot is ;]

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák