Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • morphin

    tag

    Sziasztok!

    Gyors kérdésem lenne. Össze vagyok zavarodva, mert mindenhol/mindenkitől mást olvasok/hallok.

    Most ősszel/télen egy kis vérfrissítést szeretnék. CPU+MB+GPU ez a három komponens ami kell. Sosem volt high-end gépem, most sem szeretnék 3 kilót elkölteni. Nagyjából 100-120-ból meg szeretném úszni. Lehet használt is. A mostani gépem ami kb 4 éves közép-felsőközép kateg (vót valamikor :DDD )...valami ilyesmit kéne összehozni.

    Azon vacillálok, hogy maradjon AMD vagy Intel. Ha Intel akkor szvsz nem elég a keret. Előbbinél viszont beleférne még plusz RAM vagy akkor már egy jobb videokártya.

    Én gondoltam elsőre egy FX-8350 vagy kisebb 8xxx társait illetve Intel vonalon valamelyik Haswell-t. (4690k brutál 60k körüli ára nem tetszik) Most jönnek újabb FX-ek ősszel, azok közül esetleg?

    Most egy 4magosított Phenom II 550BE van ha minden igaz tehát egy X4 955. 3,6-on ketyegnek a magok...semmi bajom nincs vele, viszont kevés lesz új videokártyához.

    Nem akarok mindennel 4K-n játszani és a közeljövőben sem akarok. Van egy 23" FullHD Samsung monitorom illetve egy szintén FullHD 47-es LG tévém amire néha rákötöm a gépet nyomni egy NBA-t és társait.

    Tehát valami olyan proci-lap kombó kéne ami kihajt egy R9 270(esetleg X) vagy ahhoz teljesítményben közel lévő kártyát.

    Köszönöm! :R

Új hozzászólás Aktív témák