Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bluyoo

    nagyúr

    válasz pc-csiga1 #59037 üzenetére

    Szia!
    Főleg csak olvasó vagyok itt. :)
    Hát én már vagy háromszor tanácsoltam, ha nem tuningolsz ne vegyél ~50K-s lapot. De ha hajthatatlan vagy ez ügyben ... bajod nem lesz belőle. :DDD
    "mert minden alkatrész nem lesz egyből felkészülve" Sajnos a tuning kérdése nem így működik. Ha tuningrendszert építesz, vagyis ha tuningolni szeretnél, a géped összes elemének tudnia kell azt (jelen esetben "K"-s CPU). Másképp később cserélgetheted az alkatrészeket hogy képes legyél a lapod képességeit kihasznlni.
    A tápügyben meg egyet kell értsek az előttem szólókkal! Csak a lap ötvenezer forint, ha kedved van ennyi pénzt kockára tenni egy viszonylag megbízhatatlan táp miatt. Hát ez finoman szólva felelőtlenség. A baj, akár az első bekapcsoláskor is bekövetkezhet (és még ha a tápodra van is gari, az pl. a szétégetett lapodra nem fog vonatkozni), de lehet gond nélkül működne évekig.
    Ne kövesd el a sokak által elkövetett hibát, hogy a tápon spórol. Sok esetben jóval többe kerül, jobb esetben instabil rendszerrel dolgozhatsz.
    Szóval ha javasolhatom, a meglévő keretedből építs egy kiegyensúlyozott vasat. Ne egy csúcshardvereket, és kukába valókat vegyesen. :)
    Egy normális ház, egy megbízható táp, egy jól felszerelt deszka és a belevaló CPU, SSD (nem muszáj M.2, a SATA3-as is jóval gyorsabb mint egy HDD), egy nagy HDD az adatoknak .....
    Máris meghaladtuk a kereted .... ;]

    [ Szerkesztve ]

    Bazinga!

Új hozzászólás Aktív témák