Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MrDerekas

    addikt

    Sziasztok!
    Itt is megkérdezem, mert a szakmai topicokban nem sok választ kaptam Pontosabban egy voksot mindkét lap mellett és egyet ellenük. Igyekszem leegyszerűsíteni, vagy sarkosítani a kérdésem:
    Melyik integrált procival szerelt lap a jobb választás számomra?
    FreeNAS oprendszer kerül rá, első körben 3 giga ram megy bele (később lesz bővítve 8 gigáig), az oprendszer egy usb3 pendrive-ról fut majd (FreeNAS ajánlata szerint) és egyetlen wd vinyó lesz benne, valamint a PlexMediaServer fut mindig a DLNA miatt. 7/24 üzemidőben. Ház, hűtés, táp megoldva. Végül is azt szeretném tudni, hogy a magasabb órajelű kétmagos procival járok jobban, vagy a kisebb órajelű ám négy maggal rendelkezővel? (Tudván hogy csak konzol oprendszer fut rajta, semmi grafikus csilivilésg. Periféria sem lesz rákötve a routeren kívül. Mert win alatt egyértelműen a négymagosat venném, de gyakorlatilag NAS-ként nem biztos, hogy a több végrehajtási szál a nyerő, nem tudván, hogyan is dolgozik a freenas rendszer.)
    Asrock D1800B-ITX
    Asrock Q1900B

    [ Szerkesztve ]

    www.derekas.webnode.hu --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- https://logout.hu/bejegyzes/mrderekas/a_szkeptikus.html

Új hozzászólás Aktív témák