Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz Predator2 #75626 üzenetére

    Igen, RyZen és CoLa. Utóbbi is megjelent már, csak gyakorlatilag beszerezhetetlennek tűnik (főleg itt nálunk) a készlethiány miatt (de ahogy nagyjából szétnéztem, a németeknél se nagyon van, esetleg ormótlanul drágán).

    Én személy szerint az Intel-t választanám (vagyis választottam, csak míg úgysem tudok venni, addig félig nyitott a kérdés), de a helyedben előbb VGA-t cserélnék. Nálam most igazából szépen elvan a GTX1070 is az i5 2500K-val 1080p60-ban. Azért akarok erősebb CPU-t, mert 1080p120-ra tervezek váltani (ráadásul nem is G-/FreeSync, hanem sima Vsync lesz, mert nem monitor, hanem TV), és a magas fps hajhászásánál a GPU igényt sokkal jobban lehet szabályozni a játék minőségbeállításaival, mint a CPU igényt (~120 fps pedig közel kétszer annyi kakaót kér, mint a ~60, bár persze a játékoknál is van egy kvázi-statikus CPU terhelés, ami független a pillanatnyi fps-től).

    Egyáltalán nem bántam meg a 290X -> GTX1070 cserét, de a CPU cserétől nem várok csodát, csak egy kis pluszt.

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák